تاریخ : يکشنبه 8 مهر 1403

گزارش بیست و ششمین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بناب

نگارنده گزارش : دکتر توحید ادیبی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بناب و دانشیار رشته مهندسی مکانیک دانشگاه
تاریخ جلسه : 24 شهریور 1403
اعضای حاضر در جلسه : دکتر میکائیل یگانه، دکتر سمیه ملایی، دکتر سید مهدی سجادی، دکتر اسمعیل حسین نجد گرامی، دکتر توحید ادیبی، مهندس بهمن محمدیاری و جناب آقای قادر حاجی اسفندیاری
در این جلسه 6 متقاضی به شرح زیر به دفاع از طرح های ارایه شده خود پرداختند. همچنین متقاضیان به سوالات اعضای شورا پاسخ دادند. اعضای شورای نیز با بررسی طرح های ارایه شده، بررسی سوال و جوابهای انجام شده تصمیمات زیر را در مورد متقاضیان اتخاذ کردند.
ردیف متقاضی موضوع نتیجه جلسه
1 حامد امامی ترمز دینامیک رد به دلیل عدم ارایه جزییات شامل نقشه های فنی و غیره
2 میر علی میر احمدی EEGOXI پذیرش برای مرحله پیش رشد
3 احمد فهمی نرم افزار ژئوتکسل پذیرش برای مرحله رشد
4 جمال دباغ یاریشاه طراحي و اصلاح ميل بادامک موتور تجاري XU7JPL3 به منظور بهبود عملکرد موتور پذیرش برای مرحله رشد
5 بهنام علیزاده جايگزيني سيستم زغال و جاروبک و حذف قطعات برنجي و مسي در همه کابل جمع کن ها ارجاع طرح به جلسه بعدی شورا تا متقاضی بتواند طرح خود را تکمیل و دوباره ارایه کند.
6 سهراب نصیرپور درخواست افزایش اعتبار برای طرح سيستم تصفيه ودودگير قابل نصب برروي دودکش کارخانجات و اگزوز اتومبيل موافقت شد.

لازم به ذکر است آقای محمد ابراهیمی و خانم ها فرزانه و پروانه علیزاده از دانشجویان دانشگاه بناب برای برگزاری این جلسه و تهیه گزارشهای تصویری آن با مرکز رشد همکاری داشتند.

Roshd
roshd