تاریخ : شنبه 12 خرداد 1403

اردوی علمی به مرکز رشد دانشگاه تبریز

روز چهارشنبه 9 خرداد 1403 دانشجویان دانشگاه بناب توسط مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بناب به اردوی علمی جهت بازدید از مرکز رشد و مرکز نوآوری دانشگاه تبریز رفتند.
در این اردوی فناورانه، دانشجویان دانشگاه با فناوران مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز آشنا شدند. از دلایل آنها برای قرارگیری در این مسیر پرسیدند. به جزییات طرح های نوآورانه ارایه شده توجه کردند. این نوع اردوها می تواند در ایجاد انگیزه برای دانشجویان نقش به سزایی داشته باشد. دکتر توحید ادیبی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بناب با بیان اهمیت این نوع اردوهای علمی خاطر نشان کردند، این اردوها می تواند بذر موفقیت و خودباوری را در دانشجویان ایجاد کند. این بذر می تواند با استمرار و تلاش دانشجویان عزیز به درختی تنومند تبدیل شود. دانشجویان در چنین اردوهایی متوجه می شوند، راه حل کسب درآمد فقط کارمند و کارگر شدن و کار کردن برای یک شرکت و کارخانه و اداره نیست.  این دانشجویان متوجه می شوند که می توانند کسب و کار خود را راه اندازی کنند.

بازدید علمی
بازدید علمی 2