تاریخ : چهارشنبه 9 خرداد 1403

دومین کنفرانس ملی مکانیک سازه‌ها و شاره‌ها

mech2024.ubonab.ac.ir
برگزاری دومین دوره کنفرانس ملی مکانیک سازه‌ها و شاره‌ها دارای اهداف مهمی است که می‌تواند به پیشرفت علمی و فناوری منطقه و کشور کمک نماید. این کنفرانس با فراهم آوردن بستری برای تبادل دانش و تجربیات میان محققان، اساتید دانشگاه، دانشجویان و صنعتگران، به اشتراک‌گذاری جدیدترین دستاوردها و نوآوری‌ها در زمینه مهندسی مکانیک و مواد می‌پردازد. علاوه بر این، ایجاد همکاری‌های علمی و تحقیقاتی بین دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی مختلف داخلی و حتی خارجی، و معرفی جدیدترین تکنولوژی‌ها و روندهای نوین در این حوزه‌ها، از دیگر اهداف برگزاری این همایش است. این تلاش‌ها در نهایت به ارتقاء سطح علمی و پژوهشی شرکت‌کنندگان و بهبود کاربردی‌تر شدن تحقیقات دانشگاهی منجر می‌شود. دور اول این همایش با موفقیت در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در آذرماه 1402 برگزار شد که نتایج مثبتی به همراه داشت، و این نشان از استقبال گسترده و تاثیرگذاری این رویداد دارد.

اهمیت و ضرورت برگزاری همایش ملی مهندسی مواد و مکانیک به دلیل نقش حیاتی این حوزه‌ها در توسعه صنایع مختلف و دستیابی به توسعه پایدار قابل توجه است. این همایش‌ها فرصتی برای بحث و تبادل نظر درباره چالش‌های صنعتی و یافتن راه‌حل‌های مناسب فراهم می‌کنند و ارتباط بین دانشگاه و صنعت را تقویت می‌کنند. همچنین، برگزاری این همایش‌ها می‌تواند به تبادل دانش و تجربیات در خصوص راه‌حل‌های نوین برای مشکلات زیست‌محیطی کمک کرده و به پرورش نیروهای متخصص در این حوزه بپردازد. در نهایت، تقویت رقابت‌پذیری صنایع از طریق انتقال دانش و تکنولوژی‌های نوین به آن‌ها، از دیگر ضرورت‌های برگزاری این کنفرانس ملی می باشد. با توجه به موفقیت دور اول ، دور دوم این کنفرانس با انتظار نتایج بیشتر و گسترده‌تر برگزار می‌شود و به تداوم پیشرفت‌های علمی و صنعتی در این زمینه‌ها کمک خواهد کرد.
برای ورود به سایت کنفرانس بر روی لینک مقابل کلیک نمایید: https://mech2024.ubonab.ac.ir

• در چهارشنبه 9 خرداد 1403