بهکارگیری فناوری نانو در تولید محصولات میتواند موجب بهبود خواص موجود محصولات یا توسعه محصولاتی با ویژگیهای جدید شود. برای هر یک از محصولات نانو میتوان میزان رفع مسائل موجود و همچنین راهحلهای ارائه شده با فناوری نانو را بررسی و ارزیابی نمود. با مطالعه مدلها و شاخصهای جهانی برای ارزیابی میزان کیفیت زندگی، تأثیر محصولات فناوری نانو بر کیفیت زندگی مردم را میتوان از چهار منظر اقتصاد، سلامت، محیطزیست و رفاه و در پنج دسته «درمان مؤثر»، «مواد غذایی سالم و ایمن»، «تنفس پاک»، «بهداشت عمومی» و «آسایش و رفاه بیشتر» مورد بررسی قرار داد. با توجه به دسته های مختلف بیان شده در اهداف فناوری نانو، در کتاب ترجمه شده حاضر به کاربرد فناوری نانو در مباحث دارویی و غذایی که از مباحث مهم و اصلی در سلامت جوامع بشری می باشد، پرداخته شده است که هدف اولیه، آشنایی با نانوذراتی که به عنوان مواد دارویی یا خوراکی مصرف می شوند و روش های تولید این مواد بوده و در ادامه به بررسی خصوصیات و راه های بهبود پایداری و زمان ماندگاری این محصولات می پردازد، مباحث بیان شده که در قالب پنج فصل گنجانده شده است، قابل استفاده برای اساتید، دانشجویان، محققان و پژوهشگران متنوع بوده که هدف آن ها آشنایی، تولید و بهبود خواص مختلف مرتبط با نانوفناوری و تلفیق آن با مواد دارویی می باشد که شامل رشته های متنوع دانشگاهی از جمله، داروسازی، مهندسی شیمی، پلیمر، صنایع غذایی، نانو، علوم تغذیه، شیمی کاربردی و بسیاری از رشته های مرتبط دیگر بوده و این عزیزان می توانند با بهره گیری از موضوعات متنوع این کتاب به آشنایی هرچه بیشتر و بهتر با نانوذرات لیپیدی و روش های تولید آنها، ترکیب این مواد و همچنین راهکارها و روش هایی که در جهت پایداری هر چه بشتر و بهبود زمان ماندگاری این مواد میتوان بکار برد آشنا شوند و به طراحی و تولید محصولاتی جدید و همچنین پژوهش هایی نو در این بخش بپردازند.