Logo
تاریخ : شنبه 5 تير 1400
کد 714

نانوذرات لیپیدی (تولید، خصوصیات و پایداری)

ترجمه: دکتر ناصر قاسمیان؛ دکتر امید احمدی
به‌کارگیری فناوری نانو در تولید محصولات می‌تواند موجب بهبود خواص موجود محصولات یا توسعه محصولاتی با ویژگی‌های جدید شود. برای هر یک از محصولات نانو می‌توان میزان رفع مسائل موجود و همچنین راه‌حل‌های ارائه شده با فناوری نانو را بررسی و ارزیابی نمود. با مطالعه مدل‌ها و شاخص‌های جهانی برای ارزیابی میزان کیفیت زندگی، تأثیر محصولات فناوری نانو بر کیفیت زندگی مردم را می‌توان از چهار منظر اقتصاد، سلامت، محیط‌زیست و رفاه و در پنج دسته «درمان مؤثر»، «مواد غذایی سالم و ایمن»، «تنفس پاک»، «بهداشت عمومی» و «آسایش و رفاه بیشتر» مورد بررسی قرار داد. با توجه به دسته های مختلف بیان شده در اهداف فناوری نانو، در کتاب ترجمه شده حاضر به کاربرد فناوری نانو در مباحث دارویی و غذایی که از مباحث مهم و اصلی در سلامت جوامع بشری می باشد، پرداخته شده است که هدف اولیه، آشنایی با نانوذراتی که به عنوان مواد دارویی یا خوراکی مصرف می شوند و روش های تولید این مواد بوده و در ادامه به بررسی خصوصیات و راه های بهبود پایداری و زمان ماندگاری این محصولات می پردازد، مباحث بیان شده که در قالب پنج فصل گنجانده شده است، قابل استفاده برای اساتید، دانشجویان، محققان و پژوهشگران متنوع بوده که هدف آن ها آشنایی، تولید و بهبود خواص مختلف مرتبط با نانوفناوری و تلفیق آن با مواد دارویی می باشد که شامل رشته های متنوع دانشگاهی از جمله، داروسازی، مهندسی شیمی، پلیمر، صنایع غذایی، نانو، علوم تغذیه، شیمی کاربردی و بسیاری از رشته های مرتبط دیگر بوده و این عزیزان می توانند با بهره گیری از موضوعات متنوع این کتاب به آشنایی هرچه بیشتر و بهتر با نانوذرات لیپیدی و روش های تولید آنها، ترکیب این مواد و همچنین راهکارها و روش هایی که در جهت پایداری هر چه بشتر و بهبود زمان ماندگاری این مواد میتوان بکار برد آشنا شوند و به طراحی و تولید محصولاتی جدید و همچنین پژوهش هایی نو در این بخش بپردازند.  
  • نوشته شده
  • در شنبه 5 تير 1400
  • ساعت 12
  • توسط A. Esmaeelzadeh
  • تعداد بازدید 561
نظرات شما
captcha refresh